rijbewijstheorie.com

Rijbewijstheorie.com

Moeite met het theorie-examen?  

 

Waarom is goed leren nu zo lastig?

·         Je vindt de stof vreselijk saai en als je drie pagina’s gelezen hebt val je bijna in slaap. Het duurt een eeuw voordat je het hele boek hebt doorgelezen, laat staan geleerd.

·         Je wilt best een uittreksel maken, maar je vindt het moeilijk om te bepalen wat belangrijk is en wat niet. Dus duurt het heel erg lang, je verliest halverwege de moed en als je terugkijkt naar je uittreksel lijkt het wel alsof je het halve boek gewoon hebt overgeschreven. Gewoon omdat je het moeilijk vindt de stof kort te omschrijven in je eigen woorden.

·         Uit pure ellende begin je met de examenvragen op de CD. Je merkt dat je nog niet eens de helft van de vragen goed hebt. Niet erg bemoedigend, dus.

·         Je hebt je theorie-examen misschien al aangevraagd en de druk staat op de ketel. Je krijgt de neiging om een terrasje te pakken, uitgebreid te gaan MSN-en , TV te kijken of gewoon te gaan slapen. Alles behalve dat geworstel met dat saaie boek.

·         Uiteindelijk doe je half voorbereid het examen en je zakt. Nu kun je wéér beginnen met dat ellendige boek en die CD.

    Maar wat is nu de oplossing voor jou?

    Klik hier om verder te lezen