rijbewijstheorie.com

Rijbewijstheorie.com

Moeite met het theorie-examen?  

 

 

Theorie struikelblok?

Eindelijk is het dan zover: je kunt rijlessen gaan nemen. Het praktijkgedeelte is leuk, maar ja, dat theoriexamen, hè. Je hebt inmiddels één van de gangbare theorieboeken gekocht, maar als je begint te lezen, komt de stof je binnen drie pagina’s al je neus uit. Wat een droge materie en wat een hoop feitjes. Hoe moet je dat allemaal in je hoofd stampen, vraag je je af.

Na enkele pagina’s kom je al snel in de verleiding om de bijgeleverde CD met examentrainingvragen te gaan doen. Je hoopt misschien dat als je maar alle 500 vragen tien keer hebt geoefend, dat je dan ook door je theorie-examen heenrolt. Helaas, voor de meesten van ons gaat die vlieger niet op. Het CBR heeft zoveel vragen bedacht, dat er elke keer meer dan genoeg bijzitten die toevallig nèt niet op je oefen-CD stonden. En aangezien je maar 16 van de 50 vragen fout mag hebben, blijkt slagen nog niet zo simpel.

Komt het bovenstaande je bekend voor? Laten we dan eerst eens gaan kijken hoe een studiebol leert en wat jij daaraan hebt.

Klik hier om verder te gaan.